Barion Pixel

Üdvözöllek Kedves Érdeklődő!

Cégünk a Nomád Kft. Magyarországon 2015 óta kizárólagos márkaképviselete a Lengyel gyártónak. 

Célunk hogy a kiváló minőségű Camminare termékek minél szélesebb körben ismertek, és megvásárolhatóak legyenek magyarország egész területén kedvező áron.  

Webáruházunkban kizárólag végfelhasználók tudnak vásárolni. Számukra a gyors szállítás, a rugalmas  ügyintézés, a kedves és figyelmes ügyfélszolgálat alap feltétel. Vásárlóink fizethetnek utánvéttel vagy akár bankkártyával is.

Nagykereskedéseket mennyiségi vásárlás esetén tudunk kiszolgálni. Egyedi kedvezmény rendszert, közvetlen gyártói szállítást, akár saját egyedi névvel márkával ellátott termékeket is tudunk biztosítani a számukra. 

Viszonteladóink körét folyamatosan bővítjük. Számukra kedvező feltételeket, folyamatosan elérhető raktárkészletet, megbízható szállítást, szükség esetén gyártói hátteret biztosítunk. 

Büszkék vagyunk a márkára és a termékeinkre is egyaránt. Számtalan területen bizonyítottak már. Mezőgazdaság, Állattenyésztés, Erdőgazdálkodás, Erdészet, Halászat, Horgászat, Vadászat, Ipari vagy Építési munkák terén számtalan elégedett ügyféllel rendelkezünk és nekik köszönhetően bátran jelenthetjük ki nagyon jó minőség és kiváló ár-érték arány képviseli a Camminare lábbeliket.

Keress minket és vásárolj tőlünk bizalommal, állunk rendelkezésedre!